
ششمین رویداد استارتاپی «کوک» با محوریت نوآوری صنعتی و هوشمصنوعی برگزار شد
به گزارش پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران؛ ششمین دوره از رویداد استارتاپی «کوک» با تمرکز بر توسعه ایدههای نوآورانه در حوزه صنعت، از ۲۴ تا ۲۷ فروردین در دانشگاه مازندران برگزار شد.
این رویداد با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان مازندران و حمایت ویژه پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران برگزار شد که مورد استقبال چشمگیر دانشجویان، فناوران و علاقهمندان به حوزه کسبوکارهای نوپا قرار گرفت.
هدف اصلی این رویداد، شناسایی، توانمندسازی و حمایت از استعدادهای خلاق، تسهیل تجاریسازی ایدههای نو و ایجاد زمینه همکاری اثربخش بین دانشگاه و صنعت عنوان شده است.
در آغاز رویداد، بیش از ۴۰ نفر از شرکتکنندگان ایدههای اولیه خود را در حوزههای مختلف صنعتی، فناورانه و خدماتی ارائه کردند. پس از ارزیابیهای اولیه ، ۱۱ ایده بهعنوان برترین طرحها برای ورود به مرحله تیمسازی انتخاب شدند.
در طول چهار روز برگزاری این رویداد، شرکتکنندگان در کنار فعالیت تیمی، در کارگاههای آموزشی نیز شرکت کردند که این کارگاهها با حضور منتورهای با تجربه در حوزههای استارتاپی، کسبوکار، طراحی محصول، حقوق فناوری و تحلیل بازار برگزار شدند و هدف آنها ارتقای دانش کاربردی تیمها برای ساخت مدل کسبوکار قابل پیادهسازی و ورود به بازار بود.
در حاشیه این رویداد، چند نشست تخصصی با حضور فعالان بخش تولید، سرمایهگذاران صنعتی و کارشناسان بازار برگزار شد که منجر به جلب توجه، سرمایهگذاران و فعالان صنعتی به برخی ایدهها و فراهم کردن مقدمات لازم برای جذب حمایتهای بعدی شد.
در روز پایانی، تیمها دستاوردهای خود را ارائه کردند و هیأت داوران متشکل از استادان دانشگاه، کارآفرینان، نمایندگان صنایع و کارشناسان حوزه نوآوری و همچنین نماینده پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران بر اساس معیارهایی نظیر میزان نوآوری، قابلیت پیادهسازی، مقیاسپذیری، مدل درآمدی و میزان انطباق ایده با نیازهای بازار، طرحها را ارزیابی کردند.
درنهایت، سه تیم بهعنوان برگزیده معرفی شدند و جوایز نقدی، تندیس افتخار، و گواهینامه شرکت در رویداد را دریافت کردند. همچنین ۲ جایزه ویژه هوش مصنوعی، از طرف پردیس هوش مصنوعی و نوآوری دیجیتال ایران به ۲ تیم مستعد با ایدههای مرتبط با هوش مصنوعی اهدا شد.
لازم به ذکر است که رویداد کوک اکنون به عنوان یکی از موفقترین برنامههای استارتاپی شمال کشور شناخته میشود که توانسته بستر مناسبی برای پرورش ایدهها، توانمندسازی تیمهای نوپا، و ایجاد پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت را فراهم کند.